Ce ati dori sa imi transmiteti?

duminică, 30 octombrie 2011

Recenzie "Moartea la Dallas" (2) - Charlaine Harris

    Synopsis:
   Sookie Stackhouse este din nou in pericol datorita afilierii ei cu vampirii, mai ales ca trebuie sa dea de urma unui vampir despre care toti cred ca a fost rapit. Vinovata de aceasta este organizatia Fratia Soarelui care are ca scop eliminarea neviilor prin orice mijloace, iar draguta noastra telepata este prinsa in acest razboi fara voia ei. 
   Actiunea are loc de aceasta data la Dallas (dupa cum se vede si din titlu) si porneste intr-acolo alaturi de Bill, din ordinul lui Eric, seful lui. Siguranta ei este indoielnica, mai ales dupa ce este injunghiata cu un tarus si este rapita.
   Oare va termina Sookie misiunea cu care a fost insarcinata? Vezi afla doar citind.


    Parerea mea:
   Dupa cum am mai spus m-am indragostit de aceasta serie, chiar da dependenta! Autoarea m-a surprins de fiecare data intr-un mod placut si m-a convins ca merita toata atentia si laudele acordate. Ador umorul personajelor, spiritul aventurii, personajele in sine si stilul de scriere. E molipsitoare, nu te mai poti opri. 
   Sfarsitul m-a pus de fiecare data pe jar si asteptam o continuareee urgent.
   Coperta este simpla, putin cam copilaroasa, dar de data aceasta se potriveste, semnificand calatoria cu avionul a lui Sookie si Bill spre Dallas. 
   O recomand celor care au citit primul volum si nu sunt convinsi, dar si celor care nu au citit deloc. Nu veti fi dezamagiti! 
    Nota mea: 5/5
    O puteti gasi: Aici (daca nu ati cumparat-o deja).

1 fantasies:

Sophiesticat spunea...

Am citit aceasta serie pe nerasuflate! Ador acest volum, mi se pare ca e foarte ingenios scris si stilul lui Charlaine Harris e mai putin lalait decat in ultimele volume aparute. Recenzia ta mi se pare foarte buna - nu dai nici prea multe detalii, dar spui suficient de multe pentru a starni curiozitatea! :D