Ce ati dori sa imi transmiteti?

luni, 29 octombrie 2012

*2* Cărți de peste hotare

1. Anna's Strength - E. Kelly 
   Designerul de interior Anna Davis a petrecut ultimii trei ani dezvoltându-și cariera. Când este angajată de Vincent Lane și logodnica sa Bronwyn pentru a redecora noua lor bibliotecă, Anna vede asta ca pe o oportunitate să își catapulteze cariera de la obscuritate la glorie. Ultimul lucru ce care Anna are nevoie sau pe care și-l dorește acum este un bărbat. Iar Daniel Spears, un prieten care îl ajută pe Vincent cu securitatea magazinului, este desigur bărbat. Unul construit pentru nopți lungi și fierbinți și seducție. Din nefericire, chiar dacă Anna este incontestabil atrasă de Daniel, ea nu este interesată de sexul accidental sau aranjamente intime ocazionale. Determinat să nu o piardă, Daniel pune la cale un plan să se asigure că nu este niciodată prea departe de mintea ....și corpul ei. El nu are de gând să lase nimic să stea între ei, nici foști iubiți, intruși, hoți sau chiar Anna însăși. Daniel a așteptat întreaga lui viață să o găsească, iar acum că a reușit nu o va lăsa să scape niciodată. 
    
2. Awakening (The Watchers Trilogy) - Karice Bolton
   Singură în însoritul, pustiul oraș Whistler, Ana încearcă să își construiască o nouă viață de când și-a pierdut părinții. Cu un apartament confortabil, un buldog drăguț și o slujbă de noapte a se descurca în zilele negre, viața este o mare rutină. Doar dacă ar putea trece peste regretul de a nu-și aminti nimic despre părinții ei și de a scapa de terorile nopții care o bântuie în fiecare vis. Ca un capriciu, Ana se întâlnește cu Athen, un tip pe care tocmai l-a întâlnit în barul Grizzly... Singura problemă este că simte că îl cunoaște deja.  
   În 48 de ore de când l-a cunoscut pe Athen și familia lui, lumea Anei implozează. Ea se îndrăgostește de Athen repede și înainte să își dea seama, o viață trecută începe să iasă la suprafață. Chiar dacă revelațiile apar captivante la început, ea luptă împotriva informației glaciale că Athen este din lumea de dincolo. Curând ea începe să se zbată în timp ce puterile sale supranaturale sunt acum încet dezvăluite și realizează că visele pe care le-a avut ar putea fi premoniții și nicidecum coșmaruri.
   Ține de Ana să decidă dintre realitate și ficțiune înainte de a fi prea târziu, și noua sa iubire Athen are aceeași soartă - una de a fi pierdut între două lumi.  


Le puteți downloada gratuit de pe Amazon, dacă aveți cont. (Vă puteți face unul foarte simplu dacă nu aveți.)
Ce părere aveți despre aceste descrieri? Sunteți interesați să le citiți?
O seară liniștită.
-D.