Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 11 octombrie 2013

Proba 3 - Un ajutor plin de Farmec




Din punctul meu de vedere părul este bijuteria cea mai de preț a unei femei și de aceea ne dorim ca acesta să arate cât mai bine. Nu exagerez când spun că ne-am folosi de toate resursele de care dispunem pentru a-l îngriji. Însă cum nimic nu e ușor pe lumea aceasta, suntem nevoite să testăm numeroase produse până să îl găsim pe cel care ni se potrivește și care ne oferă rezultatele dorite. Dacă nu sunt vinovate aerul atmosferic și schimbările drastice meteorologice din fiecare zi, atunci sigur sunt ondulatorul, placa și feonul de care abuzăm de cele mai multe ori, în ciuda faptului că știm că sunt dăunătoare. 


Să vă povestesc care e problema cu care mă confrunt eu în prezent. Plictisită peste măsură de părul meu lung și drept și simțind nevoia unei schimbări, am riscat și am optat pentru un permanent. Rezultatul a fost surprinzător de satisfăcător, ca aspect, dar în urma ”intervenției” părul meu a avut de suferit și a devenit aspru la atingere din cauza arsurilor soluției folosite. De atunci am pornit în căutarea unui tratament care să mă ajute să îmi recapăt suplețea și atingerea mătăsoară cu care eram obișnuită, dar niciunul dintre produsele încercate nu mi-a fost de ajutor. 


Mătușa mea, încântată peste măsură de efectele pe care le-a avut folosirea produselor companiei Farmec, mi-a recomandat gama Gerovital Plant Tratament și mai exact tratamentul intensiv de regenerare, perfect pentru părul meu degradat. După atâta căutare și dezamăgire, acum sunt din nou plină de speranță și foarte nerăbdătoare să încerc această gamă ce conține niște ingrediente deosebite precum: petroleum, extracte vegetale naturale, keratină și vitamine esențiale. Și pentru a fi sigură că voi bucura de succes, voi folosi întregul set: șamponul regenerant, loțiunea regenerantă cu petroleum, și kitul de tratament pentru regenerarea părului. Gerovital Plant, pregătește-te că vin!

 Articol înscris în competiția "SuperBlog".