Ce ati dori sa imi transmiteti?

sâmbătă, 15 februarie 2014

Cum se distrează bloggerii sau Confesiunile unui meeting în Brașov

Nu știu dacă îl cunoașteți pe Bogdan (Boby pentru mine), dar trebuie să știți un lucru despre el - nu am întâlnit persoană mai hotărâtă. I-au trebuit mai puțin de câteva minute să pornească spre Brașov, spre distracție desigur, la o întâlnire între bloggeri. Un impuls a fost de ajuns, în timp ce eu probabil aș fi ezitat. Cred că îi semăn mamei care are nevoie de planificare și multă, multă organizare. Sau poate nu îi semăn chiar atât de mult. Pe atunci eram între două examene, cu o grămadă nesfârșită de cursuri, un dicționar uriaș medical și foarte puțin timp la dispoziție. Apoi am primit un telefon și inima a început să-mi galopeze, gata pentru o nouă aventură. Nu l-am putut refuza desigur pe dragul meu verișor, și am acceptat să mă alătur experienței. A fost o decizie înțeleaptă. 

Cu ceva timp în urmă descoperisem For Sale, un pub cunoscut în Brașov pentru stilul rustic și obiceiul de a mânca alune și de a lăsa cojile să cadă pe jos (pe care aproape l-am implementat și acasă). Desigur l-am sfătuit să ne începem seara acolo. Zis și făcut. La ora 18:00 am ajuns cu prietenul meu, sora mea mai mică și un entuziast Bogdan. După cum i-am spus și lui, localul semăna mult cu grajdul lui tataie și am fost nostalgici amândoi, cu gândul la persoana care ne-a animat copilăria și vacanțele.
Ni s-a alăturat apoi Angelo, un participant mai vechi de la SuperBlog cu care am dezbătut diverse teme și am băut vin fiert, bere, suc sau cafea, fiecare după dorință și plăcere, în așteptarea grupului de la București care a petrecut ziua pe pârtie. Vă las pe voi să vă imaginați conversația pe care am avut-o, dar atât vă spun - a fost foarte interesantă, iar distracția era abia la început. 
 Am profitat bineînțeles de ocazie să facem niște poze cu noul meu aparat foto. Mulțumesc, Boby!
 Ea e Lorena, sora mea mai mică, care m-a întrecut la înălțime și e tare mândră de asta. Mă bucur tare mult că a venit și ea. A fost prima ei ieșire cu „oamenii mari”. :))
Misterioșii bucureșteni de care vă vorbeam erau Claudia Pătrașcu, Albert Budică și Laurențiu, care au însuflețit atmosfera, aducând cu ei zâmbete și voie bună. După o mică gustare ne-am îndreptat spre Schwartz pentru un spectacol de karaoke, unde Boby a fost o adevărată vedetă. Am un mic regret că nu am cedat la insistențele lui să cântăm împreună, dar poate se va întâmpla într-un viitor apropiat când voi mai scăpa la teama de a cânta/vorbi în fața unui public. Până atunci vă las câteva poze de la „eveniment”, cu speranța că data următoare vom fi și mai mulți, să arătăm tuturor că și bloggerii știu să se distreze. 










V-am pupăcit!
 
           Diana

2 fantasies:

BiancaBiziiac spunea...

Cred ca Bogdan e cel mai spontan om pe care il cunosc. Vorba ta, eu nu as putea fi asa... :)).Ma bucur ca v-ati distrat si simtit bine, ma bucur cand vad ca bloggerii de la Straja inca tin legatura si ies cu fiecare ocazie. :*

Diana Gavrila spunea...

@Pinky Rainbow: Sper ca data viitoare să fim mai mulți prezenți, inclusiv tu. Te pup.