Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 7 octombrie 2014

Proba 1 - Tu ești perfect pentru mine...

   Este pentru prima oară când mă trezesc înaintea lui, iar asta mă bucură. Când îl privesc astfel, dormind liniștit alături de mine, timpul se derulează înaintea mea și îmi amintesc momentul în care ne-am întâlnit. O zi frumoasă și căldă de primăvară, anotimpul meu preferat, cu un cer senin străbătut din când în când de câte un nor rătăcit, o zi bună din toate punctele de vedere. Și de asemenea prima lui zi la firma de avocatură pentru care lucrez de mai bine de cinci ani. De cum a intrat în încăpere i-am simțit parfumul puternic, de bărbat, exact același pe care îl pot simți acum pe pielea mea - Gerovital H3 Men ce i se potrivește ca o mănușă. Părea puțin depășit de situație stând de vorbă cu șeful, dar când privirile ni s-au întâlnit orice urmă de nedumerire de pe chipul lui s-a risipit, ca și cum vânătorul din el a pornit la atac spre căprioara vulnerabilă. Nu cred că am mai văzut un zâmbet mai provocator, mai sigur pe el, mai vibrant. Lucrul care a completat imaginea sa plină de farmec și un „turn on” pentru mine a fost gustul vestimentar impecabil, printr-un costum superb care definește orice avocat care se respectă.         

 - Bună dimineața, iubito, mi-a spus Liviu, aducându-mă în prezent printr-un sărut dulce pe umăr. Ești trează de mult? 
 - Bună dimineața. Nu...
 - La ce te gândeai, Caro? Te-am luat prin surprindere se pare. 
 - Mă gândeam la prima ta zi la birou. 
Desigur nu a durat mult până când a ridicat sprânceana în modul lui specific, jucăuș. Era amuzat peste măsură.
 - Hmm... frumoase vremuri, dar grele. 
 - Poftim? Ce vrei să spui?
 - Vrei să-ți spui că nu-ți amintești cât a durat până te-am convins să ieși cu mine?
 - Nu-mi dădeam întâlnire cu cei care lucrez, chiar dacă era vorba de un bărbat frumos.
 - Credeai că sunt frumos? Mai povestește-mi, te rog. Devine interesant. Dar stai puțin! Atunci de ce m-ai făcut să lucrez atât pentru prima întâlnire? 
 - Regula era aceeași pentru toți, scumpule. Iar faptul că nu ai renunțat ușor m-a făcut să te apreciez și să mă răzgândesc într-un final. 
 - Totuși ce te-a convins? m-a întrebat el, de data aceasta serios.
 - Vrei să te flatez, nu-i așa?
 - Nu. 
   Privirea lui însă spunea o cu totul altă poveste, iar eu îl cunoșteam mai bine ca oricine. 
 - Poate.. a continuat el apoi.
 - Nu există o singură calitate pe care să o ador la tine, dragul meu. Este vorba mai degrabă de lucrurile micuțe care te reprezintă și de care de multe ori nu îți dai seama. Apreciez că ești mereu alături de mine când sunt tristă, cu câte un sfat sau pur și simplu păstrând tăcerea, pentru a mă liniști înainte de a lua o decizie. Mai presus decât orice ai fost întotdeauna interesat să mă cunoști și mă apreciezi așa cum sunt, cu defecte și calități, nu doar părțile pe care le iubești la mine. Când am coșmaruri mă strângi cu putere în brațe și îmi spui că nu sunt singură și că tu o să ai mereu grijă de mine, iar cuvintele tale au efect magic deoarece îmi alungă orice teamă. Pregătești mereu cafeaua și mi-o servești la pat, iar în zilele aglomerate la servici mă surprinzi cu cina când ajung acasă. Mă simt iubită chiar și când nu suntem împreună, pentru că nu uiți niciodată să îmi lași câte un bilețel pe frigider sau un mesaj pe telefon. Ești un gentleman când îmi oferi haina ta în zilele reci, îmi deschizi ușa pe oriunde mergem și renunți la tine pentru a mă vedea fericită. Ador că mă îmbrățișezi când mă aștept mai puțin, dar exact atunci când am mai mare nevoie de dragoste. Pentru că ești atent în orice clipă. Mă asculți de fiecare dată, chiar dacă mai bat câmpii și mă sprijini în tot ceea ce fac fără să mă judeci. Îmi spui adevărul și părerea ta sinceră și asta valorează mai mult decât toate dulcegăriile de pe lume, deoarece știu că pot avea încredere în tine că nu vei încerca să mă protejezi de nedreptățile lumii, ci mă vei ajuta să le înfrunt. Mă bucur enorm de mult că m-am lăsat ”prinsă în plasă” pentru că acum știu ce înseamnă să iubești trup și suflet. 
   M-am oprit pentru o secundă, dar privindu-l mai atent am zărit o lacrimă sclipind la colțul ochilor lui lucru care m-a emoționat și pe mine. Cu o mișcare ușoară mi-a luat mâinile într-ale lui și le-a sărutat, spunându-mi cu dragoste:  
  - Te iubesc, Carolina!
  - Și eu te iubesc. 



 - Articol înscris în competiția SuperBlog 2014 -

2 fantasies:

Natural spunea...

Tot primavara este si pentru mine anotimpul preferat, dar nu cumva e perioada de prohibitie la vanat? Sau asa e mai palpitant :))

Diana Gavrila spunea...

Un vânător adevărat nu se împiedică de asemenea detalii, Daniel. :D