Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 18 noiembrie 2014

Proba 19 - Epilarea definitivă cu IPL - ce trebuie să știți:


   Dragilor și dragelor vreau să vă aduc în discuție un subiect foarte controversat și anume epilarea definitivă, astfel că am pregătit pentru voi un curs intensiv cu informațiile de care aveți nevoie. Lucrurile nu sunt atât de complicate cum par la prima vedere și dacă ținem cont de niște reguli de bază ne putem bucura de beneficiile acestei tehnici în cea mai mare siguranță, la noi acasă, la prețuri accesibile.  

   Ce este esențial să știți? Că cele mai bune din această gamă sunt epilatoarele Silk’N care se bazează pe o metodă specială cu impulsuri luminoase HPL (High Pulsed Light) care este foarte apreciată datorită rezultatelor sale deosebite. Minunea constă în reacția firului de păr în contact cu căldura, un proces simplu, dar benefic și fără reacții adverse asupra tegumentului nostru. Dacă luăm în calcul și lipsa durerii, atunci ne putem convinge că este cea mai așteptată și deșteaptă „invenție” în special din punctul de vedere al femeilor, care apelează cel mai des la epilare pentru a fi atrăgătoare, dorite. Acum că am descoperit o modalitate care să ne ușureze munca și să pună capăt suferinței noastre nu m-aș mai putea întoarce la aceeași tortură.
   O particularitate a aparatului este senzorul unic ce analizează culoarea pielii înainte de fiecare utilizare care are grijă ca impulsurile să fie potrivite pentru noi. În plus, un lucru absolut normal este senzația de căldură și furnicăturile pe care le veți sesiza în locul unde epilatorul acționează. Nu vă speriați nici dacă face puțin zgomot, asemănător unui uscător de păr, acesta este dovadă că funcționează. Atenție însă! Aparatul poate fi folosit la persoanele de sex feminin doar după primele menstruații, în timp ce la bărbați este recomandat după vârsta de 18 ani. De asemenea, le este interzisă epilarea definitivă prin această metodă celor care au boli de piele sau tatuaje din cauza diferenței de pigment (melanină).  
  

   Dacă vă gândiți să-l încercați, trebuie să aveți în vedere anumite aspecte pentru a nu fi dezamăgiți de rezultate. Veți sesiza schimbări începând cu sesiunea a 4 - a, dar acestea depind de la o persoană la alta și de la o zonă a corpului la alta, de aceea nu vă faceți griji dacă nu a ieșit cum vă imaginați din prima încercare. Tratamentul se va începe pe pielea curată, fără produse de orice fel. De asemenea, este important să aveți grijă la dereglările hormonale, deoarece pot avea ca efect creșterea părului. Un exemplu este perioada sarcinii (când nu este indicat să continuați să folosiți aparatului), când asemenea evenimente pot avea loc, dar este o reacție normală a organismului unei femei.

   Plusuri: 
- aveți confortul de a vă epila acasă;
- timpul dedicat epilării este redus;
- economisiți banii pe care i-ați fi cheltuit într-un salon specializat;
- metoda pe baza impulsului luminos nu afectează pielea;
- este folosit o dată la 2 săptămâni, iar apoi o dată pe lună pentru a întări efectul;
- poate fi folosit și la nivelul feței;
- procesul nu este dureros;
- funcționează doar atunci când ia contact cu pielea pentru a evita acțiunea accidentală a impulsului asupra ochilor;
- este mic și îl puteți lua oriunde.

   Minusuri:
- este contraindicat persoanelor cu tenul închis la culoare din naștere, deoarece pot apărea reacții de genul arsurilor, bășicilor și modificărilor de pigment;
- firele blonde, albe sau gri (cu melanină în cantități insuficiente) nu reacționează la fel de bine la tratament ca celelalte nuanțe ale părului;
- se interzice expunerea la soare cu trei săptămâni înainte și după tratament. 

   Odată ce am pătruns în lumea epilării eficiente alături de produsele Silk’N și avem toate informațiile pentru a obține rezultate pe măsură suntem pregătite 100% să înfruntăm orice obstacol, orice încercare, deoarece epilarea definitivă nu acționează numai asupra firelor de păr, ci și asupra încrederii în forțele proprii. Acesta distruge îndoiala, temerile și crește stima de sine.
Pentru că merităm tot ce este mai bun! 
Încercați cu încredere. 

- Articolul este înscris în cadrul competiției SuperBlog 2014 -