Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 28 noiembrie 2014

Proba 24 - Votați cel mai bun! Votați SuperBlog!

   De îndată ce am aflat de post am știut că îmi este destinat mie. Ideea de a deveni consilier de imagine îmi dă un imbold să dau tot ce am mai bun din mine pentru o asemenea ocazie. În plus de asta, este startul perfect al carierei mele! Pentru ca lucrurile să prindă viață trebuie să îmi folosesc abilitățile pentru a demonstra tuturor că SuperBlog este o competiție de top. Vreau să vă conving și pe voi că merită tot sprijinul nostru și o să mă asigur că iese învingător! 

   Totul este pregătit, am creat deja în minte un întreg scenariu, o campanie care să convingă pe oricine este interesat de blogging și scris să voteze SuperBlog. De ce? Deoarece prin probele sale te formează și devii capabil să treci peste orice provocare, te inspiră, te ambiționează. Am crescut alături de această competiție timp de trei ediții și fiecare m-a învățat câte ceva. Dacă enunțul probelor nu te împinge să scrii, atunci cu siguranță premiile oferite reprezintă o motivație pe măsură. Un lucru care nu ar trebui de asemenea uitat este comunitatea de bloggeri care se înscriu și care devin prieteni după ce au depășit atâta obstacole împreună. Let's be friends! 

   Se va putea vota pe Facebook, Twitter și YouTube pentru a avea acces orice persoană, și voi posta zilnic cele mai importante motive pentru care candidatul meu este potrivit pentru acest titlu, precum și mesaje de încurajare pentru a participa la vot. Nu mă opresc aici. Voi folosi flyere pe care le voi desena de mână pentru a fi originali, și voi agăța postere uriașe în centrul fiecărui oraș. Astfel vom invita cât mai multă lume să se implice, dar și prin clipuri despre beneficiile celor care au participat până acum și ce au învățat ei în urma acestei experiențe. Cred că ar merge și un cântec care să ne încânte auzul și să ne pună lumea în mișcare.


  Pentru că și Moș Crăciun are nevoie de ajutoare și pentru mine va fi greu să mă descurc singură. Voi apela la partenerii media care se ocupă de promovarea competiției să transmită vorba mai departe. Se va aduna atâta lume! Abia aștept! Pentru ca inițiativa mea să aibă succesul așteptat, lucru esențial într-o asemenea activitate, am nevoie de o persoană pe care să mă pot baza în momentele de cumpănă, de aceea sper că Pinky Rainbow, un proaspăt blogger partener, va lupta alături de mine să ducem la final ceea ce ne-am propus. Cum se spune: Unde-s doi puterea crește!
Și o scurtă poezie:

Ne-adunăm cu mic, cu mare
Fiindcă azi e sărbătoare.
La votare am pornit
Cum nu s-a mai pomenit.

Cum era de așteptat
De devreme ne-am sculat
Voturile-am numărat,
Hotărârea am luat
Cel mai bun a câștigat!


- Articolul este înscris în cadrul competiției SuperBlog 2014 - 

1 fantasies:

Pinky Rainbow spunea...

Bineinteles ca voi lupta alaturi de tine! Succes!!! :)