Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 20 martie 2015

Tupperware sărbătorește Ziua Mondială a Apei – 22 martie - într-un mod inedit!

   20 Martie, așa zisa primă zi a primăverii. Știu că vremea de afară nu se prea ține de promisiune, dar iată un eveniment pentru care merită să ieșiți din casă. Este vorba despre reciclarea sticlelor din plastic organizată de Tupperware care oferă cadou o Sticlă ECO Tupperware de 500 ml dacă aduceți cu voi 10 sticle de plastic la sediul lor din orașele participante. Aceștia vă așteaptă astăzi 20 martie în Brașov să arătați cât de important este mediul pentru voi. 

Mai multe informații găsiți în comunicatul de mai jos. 



În acest an, Tupperware va sărbători Ziua Mondială a Apei (22 martie) concomitent în mai multe țări din Europa, compania lansând o invitație către toți cei care doresc să contribuie în această zi cu un mic gest la eforturile noastre de a avea un mediu mai curat.

Tupperware Romania, va organiza la sediile distribuitorilor săi autorizați din București, Constanța și Brașov o acțiune de colectare a sticlelor de plastic (PET). Fiecare persoană care va aduce minim 10 sticle de plastic va primi cadou o Sticla ECO Tupperware de 500 ml, un produs excelent atât pentru adulți cât și pentru copii.



Sticla ECO este unul dintre cele mai populare și mai bine vândute produse ale companiei americane, fiind realizată dintr-un material special care nu permite transferul de particule, asigură retenție termică pentru o perioadă de timp (sticla este rezistentă atât la un conținut rece cât și la conținut fierbinte), nu păstrează mirosul și nu se pătează.
Reciclând un ambalaj de plastic economisim energia necesară funcționării unui bec de 60W timp de 6 ore! Tupperware lansează provocarea de a reduce numărul de recipient tip PET utilizate pentru apă/sucul zilnic și oferă o alternativă ECO.


Programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware este următorul:
Brașov – 20 martie – partener Rian Consult
Constanța – 21 martie - partener MM Recycling
București – 22 martie – partener Rosal SA

Program:
12.00- 18.00: Brașov
9.00-18.00: Constanța
10.00 – 18.00: București

În cadrul campaniei vor fi oferite :
500 sticle în Brașov
250 sticle în Constanța
280 sticle în București

Sediile Distribuitorilor autorizați Tupperware vor fi deschise în aceste zile tuturor vizitatorilor și îi vor aștepta pe aceștia cu numeroase surprize.


***
Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializează recipiente cu sigiliu revoluționare pentru depozitarea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania și-a extins activitatea în peste 85 de țări din întreaga lume. În Europa, piețele cu tradiție sunt Germania, Austria, Italia și Franța, unde Tupperware® este prezentă de peste 30 ani, în timp ce în România și Bulgaria compania s-a deschis în mod oficial în aprilie 2011. În România, Tupperware® este prezent la nivelul întregii tari prin intermediul Prezentatorilor săi iar în București, Brașov, Baia Mare, și Constanța are sedii ale Distribuitorilor autorizați.